Another box of Hotcorn

joi, 27 decembrie 2007

"Va trebui sa mai strangem din dinti pentru un trafic normal"

Aceasta este declaratia viceprimarului Bucurestiului, Radu Murgeanu, la Radio RFI. O alta masura pentru fluidizarea traficului este prelungirea Cheiului Dambovitei printr-un pasaj suprateran peste strada Virtutii si de acolo prin comuna Chiajna direct in autostrada Bucuresti - Pitesti.
"Acelasi lucru se intentioneaza pentru DN1, municipalitatea pregatind o penetratie pe sub pistele de avion de la Aeroportul Baneasa si drept inainte spre centura, in asa fel incat sa iasa iarasi in DN1 cu un pasaj suprateran", a mai spus Murgeanu.
Viceprimarul Capitalei a declarat a avansat un termen de cinci ani pentru terminarea lucrarilor de mare amploare in Bucuresti. "Dupa aceea sa trecem la gasirea de noi penetratii si sa facem noi bulevarde, chirurgical daca este posibil, chiar daca se va suferi, dar trebuie facute, pentru ca altfel blocam Bucurestiul", a mai spus Murgeanu.
Asadar l-ati auzit pe domnul viceprimar cum va face si va drege si se vor rezolva problemele din trafic. As vrea sa-l pot crede, insa dupa atatea promisiuni nerespectate, voi crede cand voi vedea cu ochii mei aceasta fluidizare. Proiectele mi se par prea indraznete si pe timpul constructiei pasajelor subterane mentionate, traficul va fi dat peste cap. Iar cum muncitorii romani mai mult stau in pauze de masa decat muncesc, termenul de 5 ani mi se pare de tema stiintifico-fantastica. Insa, speranta moare ultima, we'll just have to wait and see. Pana atunci, aveti grija la volan si va urez nervi de otel.

Sursa: hotnews.ro

Niciun comentariu: