Another box of Hotcorn

joi, 27 decembrie 2007

Videanu fura curent

Daca urmariti emisiunea "In gura presei", ati auzit stirea despre Adriean Videanu, care s-a racordat ilegal la un stalp de inalta tensiune aflat pe domeniul public pentru a-si alimenta instalatia de beculete. Primarul a negat vehement, afirmand ca nu exista niciun astfel de racord si ca alimentarea se face din circuitul casei.
Insa, reporterii Cancan au continuat sa urmareasca activitatea din jurul casei primarului si au filmat cum Videanu a incercat sa musamalizeze cazul, trimitand o echipa "Luxten" sa modifice racordul. Filmul il puteti urmari pe site-ul ziarului www.cancan.ro la sectiunea Cancan TV.
Nu am dubii ca furtul este real, imaginile prezentate in presa, in urma cu cateva saptamani fiind foarte graitoare. Imi pun insa intrebarea: Cum poate primarul Capitalei sa nege cu atata inversunare, cand dovezile sunt atat de incriminante? Cand Ludovic Orban a avut accidentul (si nu exista niciun fel de dovada care sa ateste existenta unei victime, tot "cazul" bazandu-se pe speculatii si pe interese politice), multe voci cereau demisia ministrului. Acum, cand dovezile sunt evidente, primarul general isi permite sa nege si nu am auzit pe nimeni sa arunce macar o vorba de mustrare inspre domnul Adriean. Se pare ca apartenenta la un anumit partid e benefica si ca poti gasi multa siguranta sub aripile unui anumit presedinte "jucator".

Niciun comentariu: