Another box of Hotcorn

luni, 28 ianuarie 2008

Faze tari

Acesta este titlul unui articol de pe hotnews. Din punctul meu de vedere nu este o exprimarea foarte jurnalistica, termenul "faze" fiind mai degraba unul rezervat pentru dialoguri colocviale intre amici. Insa, articolul, este amuzant. O sa va fac un rezumat, cu cateva citate.
1. Sexul prosteste. Concluzia a fost trasa dupa ce un studiu realizat la Universitatea Cambridge a dovedit ca studentii care sunt mai activi din punct de vedere social si sexual au note mai slabe. Evident ca stirea este eronata. Nu sexul prosteste, ci inlocuirea invatatului cu sexul si cu iesitul in oras scade mediile studentilor. Si acum, "faza" tare: studiul a aratat ca persoanele virgine au cele mai bune rezultate la invatatura. Nu stiu de ce, dar cand am citit fraza, mi-a venit in minte Dexter, cu un creion dupa ureche, 3 pixuri in buzunarul de la camasa, scriind de zor, cocosat deasupra biroului, in timp ce colegii lui mai "slabi" zgaltaie paturile din camin. Ce tare e sa fii virgin.
2. "Sex gratuit la un bordel din Praga! O casa de toleranta din Praga ofera sex gratuit pentru orice barbat, cu conditia ca activitatea lui sa fie filmata si postata pe internet, informeaza Romantica. Bordelul Big Sister ofera si o gama larga de partenere care pot fi selectate de pe site-ul propriu." Adica, "ma, noi te rezolvam pe gratis, dar cu ajutorul tau se vor rezolva singuri cateva mii de oameni care te vor vedea online". Daca nu esti actor xxx, nu as sfatui pe nimeni sa accepte asa ceva.
3.
"Prostituate in slujba lui Iisus. Doua prostituate de lux din SUA au renuntat la cei 500 de dolari pe care-i castigau pe seara pentru a le arata si altora drumul cel bun, predicand despre Iisus. Fara a renunta la aspectul lor provocator, fetele sunt convinse ca doar cineva ca ele, care stiu ce inseamna pierzania, s-ar putea face inteles de pacatosii din Las Vegas. Cele doua se autointituleaza "tarfele lui Iisus", relateaza Cancan." Tarfele lui Iisus... Sper sa nu ajung in Iad, pentru ca am postat asa ceva, dar e fabulos.

Niciun comentariu: