Another box of Hotcorn

marți, 1 ianuarie 2008

La Multi Ani!

Incep prin a va ura La Multi Ani tuturor; fie ca 2008 sa ne aduca mai multe bucurii ca 2007 dar mai putine ca 2009, sa fiti sanatosi/sanatoase, fericiti/fericite si iubiti/iubite.
Acum ca am trecut peste urarile de sezon, sa disec putin noaptea trecerii dintre ani. Dupa ce m-am plictisit de dans si de socializat, am pornit televizorul (desi zisesem ca nu o voi face). Pe HBO era un film politist cu Denzel Washington la care nu am avut rabdare sa ma uit. Pe TVR era Vanghelionul, unde se destrabalau niste mosi si babe pe muzica populara din 1960 toamna; deci neinteresant. Pe Antena 1, dupa cum am anuntat intr-un post anterior, ni se servea "Nu aduce anu, ce aduce clanu", in traducere: o adunatura de manelisti de top printre care Vali Vijelie si Nicolae "Crapati-ar dintii" Guta. Nu a lipsit nici Oana Zavoranu care facea pe Sheherezada in timp ce Dan Negru relata povestea acesteia. Asadar, o dezamagire totala din partea Antenei, de la care sincer ma asteptam sa nu urmeze drumul Pro TV-ului. Daca tot am zis de Pro TV, acesta nu s-a dezis de la obiceiul mizerabil de a promova imbecilitatea si incultura cu ocazia fiecarui eveniment major. "Happy End" s-a dovedit a fi ceea ce imi inchipuiam ca va fi: promovarea fara rusine a manelelor, facuta cu zambetul pe buze de catre Maruta. Personal, in locul lui, as prefera sa demisionez, decat sa ma prefac fericit auzind urletele de durere ale lui Costi Costita, dar ma rog: fiecare are alta coloana vertebrala (sau n-are deloc).
In concluzie va urez La Multi Ani inca o data si tot mai astept o mana divina sa ne traga din groapa de gunoi in care ne aflam. La Anul si La Multi Ani !

Un comentariu:

Anonim spunea...

Imi place foarte mult cum scrii si as vrea sa te cunosc personal. Te gasesc o persoana interesanta, responsabila si cu un simt introspectiv deosebit de dezvoltat, de asemenea, mi se pare ca esti infipt bine in cruda realitate pe care suntem nevoiti sa o acceptam in aceasta tara mizerabila.


Asptept cu nerabdare urmatoarele articole pe care le vei scrie si sunt convinsa analizele acide si usturatoare la adresa societatii sunt binevenite intre renegatii ca noi.

Cu stima,
Irina N.

PS: adresa mea de e-mail este: irina_negrau@yahoo.com