Another box of Hotcorn

duminică, 13 ianuarie 2008

Viitorul e promitator

In urma unei discutii in contradictoriu pe mess, doi baieti din Galati si-au adunat gastile si au iesit in strada sa regleze conturile. Nu ar fi o stire neobisnuita avand in vedere ca au loc astfel de incaierari zilnic atat in Romania cat si in restul lumii; insa ceea ce deosebeste evenimentul de altele asemanatoare este varsta celor doi protagonisti: 12 respectiv 13 ani.
Se pare ca adolescentii erau amici si purtau zilnic discutii online, dar in seara de joi dialogul a degenerat si s-a ajuns la injuraturi despre organe pe care scandalagii nici nu le poseda in intregime: ”Bă, ai grijă, că-mi bag p...în gura ta!”. Replica lui C.M. a venit imediat:”P...ulică, te fac de nu te vezi şi te f... în gură. Ce, crezi că mă sperie ameninţările tale”. ”Bă, linişteşte-te, că te fac cu toată familia ta. Ce, eşti şmecher? Vezi că vin cu gaşca şi-ţi scot toţi dinţii din gură. Jegule ce eşti!” Sursa: Gandul.
S-au tinut de cuvant si s-au intalnit intre blocuri, fiecare sustinut de propria gasca. Bataia nici nu a inceput bine ca unul dintre "copii" a fost injunghiat in spate. Speriati, au fugit cu totii, iar ambulanta l-a transportat pe ranit la spital unde medicii au declarat ca l-au despartit de moarte cativa centimetri.
Aveam mai multe sperante in generatia tanara, dar se pare padure fara uscaturi nu exista. De vina sunt parintii care in cazul de fata au renuntat la responsabilitati si si-au lasat copilul in grija unui unchi care nici nu vrea sa auda de el. Astfel de oameni ar trebui inchisi, deportati, lasati sa moara in desert, etc. Daca nu esti in stare sa cresti un copil, nu-l mai face. Exista foarte multe metode contraceptive care te ajuta sa nu transmiti mai departe imbecilitatea de care dai dovada, dar deh, e prea scump prezervativul pentru buzunarele unora (exista totusi abstinenta).

Niciun comentariu: